Virker holdningskorrigerende tøj? Kæmpe test af T-shirts, BH, Trøje

Er du i tvivl om at holdningskorrigerende tøj virker? Døjer du med ondt i ryggen og smerter til dagligt? Så bør du læse vores test omkring holdningskorrigerende tøj, inden du kommer ud og bruger en masse penge på holdningskorrigerende T-shirts, Trøjer og bh’er eller toppe som ikke virker, fordi du har valg de forkerte. Vi har nemlig valgt at lave en stor test, for at finde det bedste holdningskorrigerende tøj på markedet, uden at købe en masse produkter, som reklamere med at de giver dig en bedre holdning, uden at du bemærker nogen som helst form for god effekt. Så døjer du med rygproblemer og smerter i ryggen, så læs vores store test.

holdningskorrigerende tøj
Holdningskorrigerende Tøj

anodyne
Køb holdningskorrigerende rygstøtte

⭐⭐⭐⭐⭐
Bedst i test
100% tilfredshedsgaranti
Dokumenteret effekt
Få 10% rabat med Rabatkode: ”ANODYNE10”

Rygstøtte Test – Sådan virker Holdningskorrigerende tøj

Holdningskorrigerende tøj virker ved at rette din holdning op. Anodyne har en patenteret teknologi som har dokumenteret effekt som du kan læse mere om her som giver en positiv effekt på deres holdningskorrigerende tøj med rygstøtte.

Stor test af holdningskorrigerende tøj

Når du søger på nettet, så vil du komme til at finde en hel masse tests af forskelligt holdningskorrigerende tøj, hvor du vil opleve en blanding af både almindelige personer som dig og mig, men også virksomhederne som selv producere det holdningskorrigerende tøj. Især de almindelige personer fortæller omkring deres erfaringer med holdningskorrigerende tøj, såsom T-shirts, Trøjer, Bh’er samt toppe. Der bør dog være et større antal testpersoner der har fortaget en test, før man helt rigtigt kan vurdere om produktet fungere ordentligt.

Anodyne er kendt for at have det bedste ry, med hensyn til deres holdningskorrigerende tøj hvilket også har resulterede i at de selv fik lavet en stor test af deres holdningskorrigerende tøj som de får produceret og køber direkte fra producenten, hvor de har fået nogle virkeligt positive anmeldelser af de testpersoner de har haft.

Størstedeen af deres kunder var meget tilfredse med købet. Dette betyder, af de over 1100 testpersoner som blev spurgt, som havde købt deres holdningskorrigerende tøj hos Anodyne , så var de fleste af testpersonerne i denne brugerundersøgelse tilfreds med deres køb, hvilket er det bedste resultat med produkter imod rygproblemer på markedet.

Dokumenteret effekt på holdningskorrigerende tøj med rygstøtte

Dokumentert effekt. Anodyne holdningskorrigerende tøj, har som nogle af de eneste på markedet dokumenteret effekt og bevist at deres tøj har en bevist effekt, som også er bakket op af fysioterapeuter og Kiropraktorer.

Du kan dog finde en hel masse andre tests af andre typer holdningskorrigerende tøj, T-shirts, Bh’er, vest og lignende, som har bevist en positiv effekt på folks holdning, hvis tøjet bliver brugt i længere tid. Det har også medført at holdningskorrigerende tøj er blevet langt mere anerkendt som en hjælp til folks rygproblemer og tøjer får flere og flere gode anmeldelser omkring på nettet.

Hvordan fungere det holdningskorrigerende tøj?

Hvis du bruger holdningskorrigerende tøj, så er virkningen faktisk ret logisk. Tøjet går nemlig ind, og påvirker holdningen på din ryg, og du bliver derfor rettet op, på en måde som korrekt holdning i ryggen. Utroligt mange som arbejder på et kontor, ender med at sidde foroverbøjet over kontor bordet, og med skuldrene fremme, hvilket helt tydeligt ikke er en særlig god stilling for ryggen. Din ryg bliver nemlig helt bøjet sammen, hvilket bestemt ikke er særligt sundt at sidde i, når man sidder med den stilling i 8 timer hver dag. Derudover så er der også mange med et fysisk arbejde, som til dagligt bruger sin ryg forkert, og på den måde får og problemer i ryggen.

Når du tager dit holdningskorrigerende tøj på, som eksempelvis en t-shirt eller en trøje, så vil kroppen pludseligt blive tvunget til at have en sund holdning, og du vil også opleve at du får aktiveret nogle nye muskler i din ryg, som du ikke er vant til at få brugt. Dette vil også gøre, at du efter en længere periode på minimum 10 dage, vil opleve at du får en sundere og bedre holdning, også selvom du ikke bruger tøjet hele tiden.

Rygstøtte
Rygstøtte

Holdningskorrigerende T-shirt

Hvis du begynder at bruge en holdningskorrigerende T-shirt, så vil du opleve at du får en sundere holdning med din ryg, da den vil blive ’’tvunget’’ til at blive rettet op til en sundere holdning. Du vil også opleve at du i starten bliver mere træt i ryggen, eftersom T-shirten vil hjælpe dig med at få aktiveret nogle muskler som du normalt ikke bruger i ryggen, og som derfor ikke er vant til at blive brugt. Disse muskler er for de fleste mennesker underaktive, og der vil gå noget tid, før din ryg er vant til at bruge dem.

Den teknologi der er bag disse holdningskorrigerende T-shirts, er også velkendt som Kinesio teknologi, som også er anerkendt med en direkte smertelindring til eksempelvis rygproblemer, men som især er kendt fra sportsverdenen til de sportsfolk der bruger det verden over.

Ved brug af sådan en T-shirt, så vil du opleve at der er fokus på hele din ryg, og ikke kun en specifik del af din ryg, som der ofte sker med mange typer holdningskorrigerede tøj på markedet. Det der gør sådan T-shirten interessant, er at du kan både den overalt. Den kan bruges på arbejdet, hvis du træner, derhjemme og alle andre steder, da den kan bæres utroligt diskret og derudover så er den også åndbar. Den kan derfor bruges til dine normale hverdagsaktiviteter, hvilket kan være alt fra et hårdt fysisk arbejde, til et kontorarbejde.

Der findes flere forskellige størrelser, og på Anodyne’s hjemmeside, er der en detaljeret guide, så du ved præcist hvilken størrelse du har brug for.

holdningskorrigerende tøj
Holdningskorrigerende Tøj

Køb holdningskorrigerende rygstøtte

⭐⭐⭐⭐⭐
Bedst i test
100% tilfredshedsgaranti
Dokumenteret effekt

Holdningskorrigerende vest og undertrøje

Du kan også vælge at købe en holdningskorrigerende vest eller undertrøje. Begge dele minder meget om T-shirten, og vesten ligner også undertrøjen ret meget, dog er forskellen på vesten og undertrøjen i forhold til t-shirten primært, at de primært giver en bedre holdning i den nederste del af ryggen. Så hvis du primært døjer med at falde sammen, i den nederste del af din ryg, så er undertrøjen og vesten et rigtig godt valg. En anden fordel ved en holdningskorrigerende vest og undertrøje, er at de let kan bruges under dit almindelige hverdagstøj, og er derfor ideelt hvis du ikke ønsker at bruge t-shirts.

Holdningskorrigerende BH til kvinder

Der findes ikke særligt mange producenter der laver holdningskorrigerende BH’er til kvinder udover Anodyne, og det er der flere årsager til. Den primære er, at kvinderne ikke har gode erfaringer med dem, da der findes utroligt mange kopier af holdningskorrigerende Bh’er til kvinder, som ofte ikke giver den ønskede effekt og måske endda mister formen efter få vask. Men Anodyne har fået skabt en Genistreg som denne Holdningskorrigerende BH her som er lavet med deres patenteret teknologi.

Hvis du er på jagt efter en rygstøtte, som kan give samme støtte, så anbefaler vi denne rygstøtte, som vi også har taget et billede af, som du kan se under dette afsnit. Denne rygstøtte giver en bedre støtte til din ryg end de fleste BH’er vil give dig, og den vil trække dine skuldre tilbage, så du får en sundere holdning i ryggen. Rygstøtten vil i modsætning til en bh få hevet dine skuldre tilbage og sørge for at din ryg får den bedste mulige holdning, også selvom du ikke bemærker det. Det vil faktisk også blive ubehageligt at sidde med en dårlig holdning, hvilket tvinger dig til en mere korrekt positur. Men detbedste valg som kvinde, er en holdningskorrigerende BH som kan styrke din holdning helt inden under tøjet.

rygstøtte BH holdningskorrigernende BH
rygstøtte BH holdningskorrigernende BH

Rygstøtten på billedet, i form af en BH, er faktisk designet direkte til kvinder, hvor der er blevet lavet plads til kvindens barm i denne BH, så den foran ikke vil chikanere dig. En anden fordel, er at den også vil hjælpe din BH med at give en endnu bedre støtte og sundere kropsholdning. Den kan endda lukkes foran så alle nemt selv kan lukke den.

En holdningskorrigerende top

Der findes mange typer holdningskorrigerende tøj, og en holdningskorrigernede top er også en velkendt slags. Du kan bruge Anodyne’s t-shirt som en holdningskorrigerende top da den er tætsiddende og nemt kan bruges under en almindelig T-shirt, skjorte, kjole eller lignende. Den er lavet til de mænd og kvinder, som gerne vil føle sig fri, som man gør med holdningskorrigerende tøj. Med denne T-shirt som fungere som en holdningskorrigerende top, så vil du kunne bruge den under dit hverdagstøj, uden at man kan se det, eftersom disse holdningskorrigerende ”toppe” findes i flere forskellige farver, både til mænd og kvinder.

En fordel ved en holdningskorrigerende top i form af en T-shirt, er at den retter hele din overkrop op og især på ryggen, hvor man falder sammen, hvis man eksempelvis er på arbejde, eller sidder ved bordet. Derfor vil du pludseligt kunne slappe af i ryggen, og alligevel sidde i en sundere stilling for din ryg. Disse trøjer som du kan bruge som toppe bruger samme teknologi som holdningskorrigerende t-shirts, nemlig den anerkendte Kinesio teknologi, som er meget velkendt fra sportsverdenen, hvor sportsstjerner fra hele verden bruger den, og kinesio teknologien har også en bevist smertelindrende effekt.

Du kan bruge Anodyne’s T-shirt som en holdningskorrigerende top over alt, både på jobbet og i hjemmet, eller når du leger med børnene, fordi du får en stor frihed og derfor ikke vil opleve at du føler dig låst. Dine muskler får altså lov til at arbejde frit.

Hvad er Kinesio?

Kinesio teknologi er velkendt som det tynde og elastiske sportstabe, som sportsudøvere bruger i hele verden. Denne tekonologi bliver nemlig brugt til at hjælpe mod muskel og sportsskader generelt, og blev udviklet af Dr. Kenzo Kase i år 1979, hvor han gav denne nyudviklede teknologi navnet ’’ Kinesio’’.

Det har i de senere år vist sig at denne teknologi også kan bruges i tøj, for at rette holdningen op og derved give en holdningskorrigerende effekt. Nærmest alt holdningskorrigerende tøj benytter teknologien, og det fungere næsten også som Kinesio tapen som sportsudøverne bruger. Årsagen til dette, er fordi at det er utroligt elastisk, og ikke giver gener, problemer og irritationer i hverdagen for brugeren.

Denne teknologi har altså bevist effekt.

Holdningskorrigerende tøj anmeldelser

Selvom at det holdningskorrigerende tøj ikke er så kendt i Danmark endnu og ikke har været her i særligt lang tid, så er det blevet utroligt populært, og har fået utroligt gode anmeldelser fra både mænd og kvinder, som har rygproblemer. Ikke nok med at størstedelen af Anodyne’s kunder har været tilfredse med deres tøj, så har de også nogle utroligt positive anmeldelser på Trustpilot.

anodyne-anmeldelse-trustpilot

Årsagen til at de har så mange gode og rosende anmeldelser, er primært at stort set alle som bruger deres holdningskorrigerende tøj, har oplevet en øjebliklig virkning på holdningen. Derudover så får de også meget ros for at tøjet rent faktisk er behageligt at have på, når man sammenligner med det meste af det andet tøj derude, som på ingen måde er rart at bruge. De har over 2800 anmeldelser, så der er vist ingen tvivl om at deres holdningskorrigerende tøj har haft en positiv effekt.

anodyne
Køb holdningskorrigerende rygstøtte

⭐⭐⭐⭐⭐
Bedst i test
100% tilfredshedsgaranti
Dokumenteret effekt
Få 10% rabat med Rabatkode: ”ANODYNE10”