Virker holdningskorrigerende tøj? Kæmpe test af T-shirts, BH, Trøje

Er du i tvivl om at holdningskorrigerende tøj virker? Døjer du med ondt i ryggen og smerter til dagligt? Så bør du læse vores test omkring holdningskorrigerende tøj, inden du kommer ud og bruger en masse penge på holdningskorrigerende T-shirts, Trøjer og bh’er eller toppe som ikke virker, fordi du har valg de forkerte. Vi har nemlig valgt at lave en stor test, for at finde det bedste holdningskorrigerende tøj på markedet, uden at købe en masse produkter, som reklamere med at de giver dig en bedre holdning, uden at du bemærker nogen som helst form for god effekt. Så døjer du med rygproblemer og smerter i ryggen, så læs vores store test.

Holdningskorrigerende Tøj

anodyne
Køb rygstøtte hos Bandageshoppen.dk

⭐⭐⭐⭐⭐
Bedst i test

Dokumenteret effekt

Rygstøtte Test – Sådan virker Holdningskorrigerende tøj

Hvordan fungere det holdningskorrigerende tøj?

Hvis du bruger holdningskorrigerende tøj, så er virkningen faktisk ret logisk. Tøjet går nemlig ind, og påvirker holdningen på din ryg, og du bliver derfor rettet op, på en måde som korrekt holdning i ryggen. Utroligt mange som arbejder på et kontor, ender med at sidde foroverbøjet over kontor bordet, og med skuldrene fremme, hvilket helt tydeligt ikke er en særlig god stilling for ryggen. Din ryg bliver nemlig helt bøjet sammen, hvilket bestemt ikke er særligt sundt at sidde i, når man sidder med den stilling i 8 timer hver dag. Derudover så er der også mange med et fysisk arbejde, som til dagligt bruger sin ryg forkert, og på den måde får og problemer i ryggen.

Når du tager dit holdningskorrigerende tøj på, som eksempelvis en t-shirt eller en trøje, så vil kroppen pludseligt blive tvunget til at have en sund holdning, og du vil også opleve at du får aktiveret nogle nye muskler i din ryg, som du ikke er vant til at få brugt. Dette vil også gøre, at du efter en længere periode på minimum 10 dage, vil opleve at du får en sundere og bedre holdning, også selvom du ikke bruger tøjet hele tiden.

Rygstøtte
Rygstøtte

Holdningskorrigerende T-shirt

Hvis du begynder at bruge en holdningskorrigerende T-shirt, så vil du opleve at du får en sundere holdning med din ryg, da den vil blive ’’tvunget’’ til at blive rettet op til en sundere holdning. Du vil også opleve at du i starten bliver mere træt i ryggen, eftersom T-shirten vil hjælpe dig med at få aktiveret nogle muskler som du normalt ikke bruger i ryggen, og som derfor ikke er vant til at blive brugt. Disse muskler er for de fleste mennesker underaktive, og der vil gå noget tid, før din ryg er vant til at bruge dem.

Den teknologi der er bag disse holdningskorrigerende T-shirts, er også velkendt som Kinesio teknologi, som også er anerkendt med en direkte smertelindring til eksempelvis rygproblemer, men som især er kendt fra sportsverdenen til de sportsfolk der bruger det verden over.

Ved brug af sådan en T-shirt, så vil du opleve at der er fokus på hele din ryg, og ikke kun en specifik del af din ryg, som der ofte sker med mange typer holdningskorrigerede tøj på markedet. Det der gør sådan T-shirten interessant, er at du kan både den overalt. Den kan bruges på arbejdet, hvis du træner, derhjemme og alle andre steder, da den kan bæres utroligt diskret og derudover så er den også åndbar. Den kan derfor bruges til dine normale hverdagsaktiviteter, hvilket kan være alt fra et hårdt fysisk arbejde, til et kontorarbejde.

Der findes flere forskellige størrelser, og på Perfect-Bodys hjemmeside, er der en detaljeret guide, så du ved præcist hvilken størrelse du har brug for.

holdningskorrigerende tøj
Holdningskorrigerende Tøj

Køb holdningskorrigerende rygstøtte

⭐⭐⭐⭐⭐
Bedst i test

Holdningskorrigerende vest og undertrøje

Du kan også vælge at købe en holdningskorrigerende vest eller undertrøje. Begge dele minder meget om T-shirten, og vesten ligner også undertrøjen ret meget, dog er forskellen på vesten og undertrøjen i forhold til t-shirten primært, at de primært giver en bedre holdning i den nederste del af ryggen. Så hvis du primært døjer med at falde sammen, i den nederste del af din ryg, så er undertrøjen og vesten et rigtig godt valg. En anden fordel ved en holdningskorrigerende vest og undertrøje, er at de let kan bruges under dit almindelige hverdagstøj, og er derfor ideelt hvis du ikke ønsker at bruge t-shirts.

En holdningskorrigerende top

Der findes mange typer holdningskorrigerende tøj, og en holdningskorrigernede top er også en velkendt slags. Du kan bruge Bandageshoppen.dk’s t-shirt som en holdningskorrigerende top da den er tætsiddende og nemt kan bruges under en almindelig T-shirt, skjorte, kjole eller lignende. Den er lavet til de mænd og kvinder, som gerne vil føle sig fri, som man gør med holdningskorrigerende tøj. Med denne T-shirt som fungere som en holdningskorrigerende top, så vil du kunne bruge den under dit hverdagstøj, uden at man kan se det, eftersom disse holdningskorrigerende ”toppe” findes i flere forskellige farver, både til mænd og kvinder.

En fordel ved en holdningskorrigerende top i form af en T-shirt, er at den retter hele din overkrop op og især på ryggen, hvor man falder sammen, hvis man eksempelvis er på arbejde, eller sidder ved bordet. Derfor vil du pludseligt kunne slappe af i ryggen, og alligevel sidde i en sundere stilling for din ryg. Disse trøjer som du kan bruge som toppe bruger samme teknologi som holdningskorrigerende t-shirts, nemlig den anerkendte Kinesio teknologi, som er meget velkendt fra sportsverdenen, hvor sportsstjerner fra hele verden bruger den, og kinesio teknologien har også en bevist smertelindrende effekt.

Du kan bruge Bandageshoppen.dk’s T-shirt som en holdningskorrigerende top over alt, både på jobbet og i hjemmet, eller når du leger med børnene, fordi du får en stor frihed og derfor ikke vil opleve at du føler dig låst. Dine muskler får altså lov til at arbejde frit.

Hvad er Kinesio?

Kinesio teknologi er velkendt som det tynde og elastiske sportstabe, som sportsudøvere bruger i hele verden. Denne tekonologi bliver nemlig brugt til at hjælpe mod muskel og sportsskader generelt, og blev udviklet af Dr. Kenzo Kase i år 1979, hvor han gav denne nyudviklede teknologi navnet ’’ Kinesio’’.

Det har i de senere år vist sig at denne teknologi også kan bruges i tøj, for at rette holdningen op og derved give en holdningskorrigerende effekt. Nærmest alt holdningskorrigerende tøj benytter teknologien, og det fungere næsten også som Kinesio tapen som sportsudøverne bruger. Årsagen til dette, er fordi at det er utroligt elastisk, og ikke giver gener, problemer og irritationer i hverdagen for brugeren.

Denne teknologi har altså bevist effekt.

Holdningskorrigerende tøj anmeldelser

Selvom at det holdningskorrigerende tøj ikke er så kendt i Danmark endnu og ikke har været her i særligt lang tid, så er det blevet utroligt populært, og har fået utroligt gode anmeldelser fra både mænd og kvinder, som har rygproblemer. Ikke nok med at størstedelen af Perfect-body’s kunder har været tilfredse med deres tøj, så har de også nogle utroligt positive anmeldelser på Trustpilot.

Årsagen til at de har så mange gode og rosende anmeldelser, er primært at stort set alle som bruger deres holdningskorrigerende tøj, har oplevet en øjebliklig virkning på holdningen. Derudover så får de også meget ros for at tøjet rent faktisk er behageligt at have på, når man sammenligner med det meste af det andet tøj derude, som på ingen måde er rart at bruge.

anodyne
Køb rygstøtte hos Bandageshoppen.dk

⭐⭐⭐⭐⭐
Bedst i test

Dokumenteret effekt