Om os

Velkommen til Godrygstøtte.dk.

Jeg hedder Mark og er 27 år gammel. Jeg har døjet med smerter i min ryg i hele mit liv, da jeg er født med Scheuermanns sygdom og skoliose, som er to ryglidelser som giver skævhed i rygsøjlen.

om os godrygstøtte

Der er ikke noget værre end at døje med smerter i ryggen, og en dårlig rygdag kan være virkelig hårdt for alle der døjer med ryggen fra tid til anden. Personligt så har jeg kunne holde min ryg i ”Ok” stand med øvelser og træning, men det er altså bare ikke altid nok desværre, og jeg kan mærke til min ryg hver dag, hvor nogle dage er bedre end andre.

Jeg arbejder selv på kontor, hvor jeg i mange timer om dagen er stillesiddende. Da jeg efter et par år oplevede mine smerter i ryggen tog mere til, især fordi jeg falder sammen i stolen efter mange timer, så tænkte jeg på alternative metoder for at få en bedre holdning som stillesiddende ved et kontorbord hele dagen.

Her opdagede jeg, at en stor hjælp var at prøve holdningskorrigerende tøj, som jeg længe har brugt for at rette min dårlige holdning op. Det har uden tvivl også har mindsket mine smerter i ryggen og generelt give mig en sundere og mere korrekt holdning på kontoret, så jeg har mindre besvær med min ryg.

Tak fordi du læser med og jeg håber du kan bruge indholdet på Godrygstøtte.dk til at forbedre din egen holdning.

Du kan også følge os på min facebook side her.

Ellers så kan du kontakte mig på info@godrygstotte.dk