Rygstøtte til mænd og kvinder – Bedst i Test

Tager du nogle gange dig selv i at sidde på arbejdet med bøjet ryg, rundede skuldre eller sidder du ofte bare foroverbøjet over dit skrivebord? Så har du måske problemer med din holdning. Det er nemlig et problem mange døjer med, og det er let at lade din nakke, skuldre og rygmuskler blive for slappe og komme ud af form. Dette resultere i at du får en dårlig holdning og positur i ryggen, hvilket ender med at blive til smerter. Disse smerter er svære at komme til livs, men udover rygøvelser og at du tænker over at sidde korrekt i løbet af dagen så kan en holdningskorrigerende rygstøtte hjælpe dig, da de er særligt lavet til at ’’tvinge’’ dine slappe muskler i ryggen til at rette din ryg op, og give den støtte og stabilitet til en sundere og bedre holdning for din ryg.

Disse holdningskorrigerende rygstøtter kan både bruges til mænd og kvinder, da de er lavet i et design som spændes rundt omkring ryggen, og omkring hver arm, og på den måde får trukket dine skuldre tilbage og i stedet skyder brystet frem. Det kan enten være i form af en sele eller vest, eller i form af en T-shirt. Stort set alle holdningskorrigerende rygstøtter kan bruges af både mænd og kvinder, dog er der nogle som er specifikt lavet til en kvindes krop.

Det vigtigste som du skal være opmærksom på, når du bruger disse rygstøtter til mænd og kvinder, er at de skal tilpasses din krop og at du følger de retningslinjer der er med tøjet, i forhold til hvor længe du må have tøjet på af gangen. I starten er det nemlig ikke særligt rart at have tøjet på, da kroppen ikke er vand til at sidde med en korrekt holdning, og du vil også opleve at du får aktiveret nogle af de muskler som du ikke er vant til at bruge i ryggen. Men hvis du direkte oplever smerter, så bør du evaluere om du har en korrekt størrelse eller skal lave andre tilpasninger.

Du kan bruge din rygstøtte derhjemme, på jobbet eller på farten og mange af de rygstøtter du finder rundt omkring kan også bruges under tøjet, så de ikke bliver bemærket.

Rygstøtte til mænd og kvinder - Bedst i Test

Den bedste holdningskorrigerende rygstøtte til mænd og kvinder

Når du skal købe en rygstøtte, så skal den være let og behagelig at have på, da den sørger for at give din rygsøjle en korrekt positur. Hvis du begynder at lave en lille runding i dine skuldre, så vil en rygstøtte give dig en bedre holdning, så du får en bedre stilling. Denne effekt får du også med denne rygstøtte fra MyPosture.

Lige netop denne rygstøtte er lavet af et let materiale, som din krop også kan ånde i. Den passer til både mænd og kvinder og kan bruges under din t-shirt eller top og derudover så kan den også nemt tilpasses alle, så den passer alle størrelser og kropstyper hvilket er et stort plus. Du skal dog være opmærksom på at du i starten måske skal have lidt hjælp til at få den på, når den skal tilpasses, så den sidder bedst muligt første gang. Så du kan med fordel spørge om din kæreste eller ven vil hjælpe dig første gang du tager den på, da det efterfølgende vil være meget lettere at tage den på fremover.

Derudover så får MyPostures rygstøtte også pluspoint ved at deres rygstøtte, uanset om du er mand eller kvinde, er behagelig at have på, da din holdning bliver rettet op på en behagelig måde. Det bliver nemlig kun ubehageligt når du har en dårlig holdning i ryggen og på den måde vil du også stille og roligt få trænet dine rygmuskler op til at få en sundere og bedre holdning og positur.

Den fylder heller ikke særligt meget og kan derfor let medbringes når du skal på ferie, på farten eller bare skal have den med og du kan let gemme den væk bagefter igen.

Holdningskorrigerende T-Shirt til både mænd og kvinder

Når du bruger en holdningskorrigerende t-shirt, så vil du præcist som du vil opleve med rygstøtten, få en sundere holdning i din hverdag. Ofte så kommer rygproblemerne snigende, og inden vi får set os om, så har vi smerter i vores ryg, som vi ikke kan komme af med. Løsningen på problemet kan sagtes være at du benytter dig af en holdningskorrigerende T-shirt, som gør at du helt automatisk får en bedre og sundere holdning. Når du bruger en holdningskorrigerende t-shirt som giver rygstøtte, så vil du opleve at du får aktiveret musklerne i ryggen som er understimuleret og utrænede. Den vil nemlig hjælpe dig med at få trænet ryggen op igen, hvilket også har den fordel, at når ud ikke har t-shirten på, så vil du stadig kunne mærke den effekt som t-shirten giver. En holdningskorrigerende rygstøtte trækker dine skuldre tilbage, og sikre at dit bryst kommer mere frem, så du på den måde ikke sidder og hænger over dit bord på kontoret, eller hvis du har et hårdt fysisk arbejde, så får du en sundere og bedre holdning, som du normalt ikke ville have haft.

Disse t-shirts er lavet af kinesio teknologien, som er yderst velkendt af sportsfolk i sportsverdenen, fordi denne teknologi har bevist at have en smertelindrende effekt, som giver en bedre holdning i ryggen, som også mindsker de daglige problemer, som du har med din holdning idag.

Hvor hurtigt hjælper din holdningskorrigerende rygstøtte

Lige efter at du har taget din holdningskorrigerende rygstøtte på, så vil du faktisk kunne mærke en stor forskel på din kropsholdning. Men du skal have en smule tålmodighed, når først du kommer i gang med at bruge den, eftersom din krop ikke er vant til denne nye og sundere holdning i ryggen. Derfor kan der godt gå lidt tid, inden at din krop har vænnet sig til denne nye og sunde kropsholdning, og du vil også i starten kunne mærke at din ryg bliver udmattet og træt, når du har haft din rygstøtte på i længere tid af gangen.

MyPosture anbefaler at du benytter tøjet i minimum 10 dage, inden du har fået den mest optimale og maksimale effekt.

Test – Bedre holdning med en rygstøtte

Når du begynder at bruge din rygstøtte, så vil du helt automatisk få en bedre holdning i ryggen. Du finder også ud af at den holdning du havde tidligere, ikke var korrekt og efter kort tid så vil du opleve at du får en sundere ryg. Der er mange der har brug for en bedre holdning i hverdagen, og det er især dem der har rygproblemer i hverdagen. De fleste der har problemer med ryggen, og går og døjer med rygskader, er faktisk dem som har et stillesiddende arbede på kontor. Men der er også rigtigt mange som har et mere fysisk arbejde, som døjer med en dårlig holdning. Så hvis du gerne vil have en bedre holdning, så skal du hele tiden have fokus på om din holdning er sund i ryggen, hvilket for de fleste af os er ret svært. Du kan med fordel vælge at bruge en rygstøtte til at få en bedre holdning.

Test - Bedre holdning med en rygstøtte

MyPosture har lavet en test, hvor de har spurgt mere end 1000 kunder omkring hvad de syntes om deres rygstøtte. Med denne test, så har de fået utroligt god feedback og nogle rigtigt gode anmeldelser. Derudover så har MyPosture solgt mere end 90.000 rygstøttere og holdningskorrigerende t-shirts, hvilket også har gjort dem til markedsledere på dette område.