Holdningskorrigerende tøj

Noget af det som er helt fremme for tiden, er holdningskorrigerende tøj, og især de nye holdningskorrigerende T-shirts, som er blevet vist i forskellige TV reklamer på flere af de forskellige danske TV kanaler. Der er kommet et stort antal forhandlere til af disse holdningskorrigerende T-shirts samt veste og det kan også føles uoverskueligt at finde rundt imellem alle disse forskellige muligheder. Da vi selv har stået i samme dilemma, så har vi derfor valgt at give dig et ordentligt overblik over hvilket holdningskorrigerende tøj som er bedst, og til gode priser, så du får den kvalitet som du forventer og har brug for som kunde.

anodyne
Køb rygstøtte hos Bandageshoppen.dk

⭐⭐⭐⭐⭐
Bedst i test

Dokumenteret effekt

Hvor skal jeg købe holdningskorrigerende tøj?

Vi bliver ofte spurgt omkring hvor man skal købe rygstøtte og holdningskorrigerende tøj samt andet tilbehør, som eksempelvis skal bruges på rejsen, til at få en bedre holdning. Mange spørger om det skal købes i Danmark, eller om de skal prøve nogle af de udenlandske sider i stedet. Vi har selv, ikke haft nogle gode oplevelser ved at købe holdningskorrigerende tøj og rygstøttere fra udenlandet, og ofte så er det nogle billige og dårlige kopier, som overhoved ikke passede overens med den størrelse der er bestilt, eller også så mistede de effekten eller gik i stykker efter 1 til to ganges brug. Vi anbefaler derfor uden tvivl, at du køber dit tøj fra Danske webbutikker, hvor du også er meget bedre stillet, som en privat forbruger. Du kan dog også være uheldig i Danmark, men hvis du vælger at følge vores guide, så har vi allerede testet de forskellige forhandlere og gjort vores research, så du ikke behøver at gøre det.

Anmeldelse og test af holdningskorrigerende tøj

Jeg har personligt altid selv døjet med ryggen, og disse rygproblemer har gjort at jeg har ville lave en test af forskelligt holdningskorrigerende tøj. Jeg har igennem tiden købt meget forskelligt holdningskorrigerende tøj, hvor jeg har købt alt lige fra holdningskorrigerende T-shirts til trøjer og holdningskorrigerende veste. Da jeg startede med at prøve det forskellige tøj, så købte jeg det fra Kina og Asien generelt, da det var billigst derfra, men desværre fandt jeg hurtigt ud af at det ikke holdte virkningen, mistede faconen efter få vask og at størrelserne ikke passede som de stod beskrevet. Derefter prøvede jeg at teste noget forskelligt holdningskorrigerende tøj fra danske internetbutikker, og da jeg havde været igennem en del forhandlere, så fandt jeg meget hurtigt ud af at prisen og kvaliteten hænger sammen.

Den bedste oplevelse fik jeg helt klart fra Bandageshoppen.dk, som faktisk havde nogle produkter som har dokumenteret effekt og som virker, og selvom jeg havde læst andres erfaringer, så troede jeg ikke helt selv på det. Men til min positive overraskelse, så virkede deres rygstøtte og holdningskorrigerende til faktisk øjeblikkeligt. Vi lagde mærke til dem fra TV reklamerne, så det var også derfor at vi kunne genkende tøjet som de havde. Efter jeg bestilte, så gik der under 24 timer og så blev pakken leveret, så jeg allerede dagen efter bestillingen kunne prøve tøjet.

Udover at jeg har været rigtig godt tilfreds med købet, så kan man også tydeligt se på Trustpilot at de har nogle virkeligt gode anmeldelser, hvor kunderne rent faktisk roser den effekt som deres holdningskorrigerende tøj og rygstøtte giver.

På deres hjemmeside, så har de nogle rigtig gode størrelsesguides, så du let kan finde den korrekte størrelse til dig, og jeg vil også anbefale dig at du vælge den rigtige størrelse inden du får bestilt.

Udseendet på deres tøj er også rigtig fint. Deres holdningskorrigerende tøj ligner praktisk talt bare en trænings T-Shirt, så jeg blev overrasket over at jeg efter 2-3 timer ved computeren på arbejdet, fandt ud af at min stilling havde ændret sig fuldstændigt. Efter få timer, så var ryggen helt ’’træt’’ og jeg følte mig næsten helt ’’udmattede’’ fordi mine muskler blev brugt på en hel anden måde. Men hvor jeg normalt havde smerter i ryggen, og det føles ubehageligt, så føles denne træthed faktisk meget rart og behageligt, fordi jeg følte at min stilling var endnu bedre end før. Jeg blev simpelthen tvunget til at sidde med en sund positur.

Hvis du klikker her, kan du se deres udvalg af holdningskorrigerende tøj og bestille i dag

Det bedste holdningskorrigerende tøj

Efter at vi har fået afprøvet en hel masse holdningskorrigerende tøj, så er der ingen tvivl om at det bedste holdningskorrigerende tøj er denne holdningskorrigerende t-Shirt fra Bandageshoppen.dk. Grunden til at vi mener at denne er bedst, er fordi det er det bedste holdningskorrigerende tøj at kunne benytte på en ganske almindelig hverdag, hvor man også kan benytte det som en helt normal t-Shirt, men den kan også sagtens bruges under dit normale hverdagstøj, uden at man lægger mærke til det.

Den er også ret behagelig at have på, når man har brugt den i 2-3 dage. I starten, så skal kroppen have lov til at slappe lidt af, så derfor skal du kun bruge den i få timer af gangen, indtil din krop har kunne vænne sig til den.

Virker holdningskorrigerende tøj?

For at give dig et helt kort og præcist svar, så er det ’’Ja!’’. Der findes mange studier, som beviser at holdningskorrigerende tøj faktisk virker, fordi tøjet får aktiveret de muskler som man ofte ikke får brugt og trænet i hverdagen. Uanset om du arbejder på et kontor, hvor du bruger det meste af dagen på at sidde ned, eller om du har et meget hårdt fysisk arbejde, hvor du ellers bruger din krop meget, så vil du mærke en effekt. Derfor vil mange som har rygproblemer til dagligt, med fordel kunne bruge noget holdningskorrigerende tøj, og de vil mærke forskellen meget hurtigt. Ja, faktisk allerede i det øjeblik hvor du tager tøjet på, vil du kunne mærke en forskel, og du vil få en helt anden holdning. Efter du har brugt tøjet i minimum 10 dage, så vil du opleve de bedste resultater.

Hvordan virker det?

Når du tager dit holdningskorrigerende tøj på, uanset om du vælger at tage t-shirts, veste, bh’er eller lignende tøj, så vil du pludseligt få oplevelsen af at din ryg får en bedre positur og du vil opleve at få en sundere holdning for både din ryg og skuldrene. Det vil rent faktisk være ubehageligt at sidde på jobbet med en dårlig holdning, og pludseligt vil du få trænet nogle af de muskler, som du ikke var klar over var i din ryg. Du kan sandsynligvis mærke effekten efter omkring 10 dages brug.

Hvad skal jeg være opmærksom på hvis jeg køber holdningskorrigerende tøj?

Det første du skal være opmærksom på, når du køber holdningskorrigerende t-shirts eller veste, er at du skal kigge efter hvilken internetbutik du køber hos. Der findes nemlig en hel masse billige Kina modeller, som er bedre kendt som ’’shapewear’’ som ikke gavner din ryg, men presser i stedet din krop sammen. Det er spild af penge, hvis du ønsker at købe en rygstøtte der retter din ryg op. Derudover så kan du ikke regne med at de størrelser du ser på disse sider passer, og derfor skal du døje med at returnere og ombytte varen bagefter. Du bør også kigge efter en forhandler som har kunne lave ’’proof of concept’’ hvilket betyder at de har haft kunder der har testet det, og kunne fortælle at det rent faktisk virker og gavner deres rygproblemer.

Du bør også gøre det klart fra starten, hvad du forventer af din holdningskorrigerende t-shirt eller vest. Når du bruge en rygstøtte som disse, så bør du nemlig også kombinere det med træning af din ryg, da en rygstøtte kun er lavet til at skulle minde dig om din dårlige holdning og rette dig op, men du bør igennem træning opbygge dine muskler, så du får en sundere og mere korrekt holdning i din ryg.

anodyne
Køb rygstøtte hos Bandageshoppen.dk

⭐⭐⭐⭐⭐
Bedst i test

Dokumenteret effekt